Aanbidding.net is gestopt
You are here: Home \ Blog \ Aanbidding.net is gestopt
9 mei 2017 - 11:37, by , in Blog, No comments
‘Omdat God aanbidders zoekt….’ Met deze gedachte uit Johannes 4 zijn Rolof en Eric Mulder in 2005 gestart met het bouwen van een Internetradio. Zij zagen het gebruik van het Internet als kans om veel mensen te bereiken met aanbidding. En dit bleek ook zo te zijn!
Toen de gloednieuwe Internetradio de lucht in ging luisterden meer dan 15.000 mensen naar de aanbiddingsdiensten! Voor de Internetserver was dat te veel van het goede en de eerste dagen viel deze dus ook geregeld uit.
Nu zijn we in 2017 en leven we in een tijd waarin we nog meer mogelijkheden hebben voor het luisteren naar aanbiddingsmuziek. We mogen ons gezegend weten met Youtube, spotify en I-tunes. Samen met het feit dat de software van onze radio wat verouderd is (en niet meer op elke computer werkt) hebben we een tijdje geleden moeten besluiten dat we gaan stoppen met onze website. We zijn ons ervan bewust dat de muziek via andere kanalen niet aangevuld wordt met korte meditaties en gebed, maar we hopen dat het je niet zal weerhouden om God te aanbidden.
Het gaat God niet alleen om de mooie muziek maar om het hart van de aanbidder!
 
We kijken met dankbaarheid terug op alles wat God heeft willen doen door onze website heen en ook voor de jarenlange financiële steun die we van veel luisteraars mochten ontvangen.
De studies en artikelen zullen voortaan te lezen zijn op Bijbelstudie.net. Daar staan nu al meer dan 1000 studies/preken online over allerlei verschillende onderwerpen.

We willen jullie ten slotte heel hartelijk bedanken voor de steun die we in de afgelopen jaren mochten ontvangen. Niet alleen voor jullie financiële steun (waardoor de radio kon blijven draaien) maar ook voor het gebed en de bemoedigingen!
Wij waren telkens weer onder de indruk van de verhalen achter de liederen die jullie met ons deelden.
Onze God is alle aanbidding waardig! Hallelujah
marja Doppenberg
About author:

Geef een reactie