Hoe word ik vervuld met de Heilige Geest? (Willem Ouweneel)
You are here: Home \ Hoe word ik vervuld met de Heilige Geest? (Willem Ouweneel)

‘Hoe word je miljonair in 3 stappen.’ ‘5 stappen naar een gezond en gelukkig leven’… Dus ook in 7 lessen ‘Hoe word ik vervuld met de Heilige Geest?’ Nee, die indruk willen we zeker niet wekken met deze Online Bijbelcursus over de Heilige Geest. Maar het is wel ons verlangen dat ook jij echt vol mag zijn van de Geest van God! Aan de hand van het gelijknamige boek van Willem Ouweneel, leiden wij je graag door dit onderwerp. Zoals je van Willem Ouweneel kunt verwachten, wordt er stevig naar de Bijbel gekeken en hebben we daarnaast ook veel reflectieve vragen gesteld. Wat zie jij van de Heilige Geest in jouw dagelijkse leven? Wat zou er aan jouw leven veranderen als jij vol bent met Gods vuur? Als je het niet erg vindt dat deze Bijbelstudie ook daadwerkelijk je leven kan veranderen dan raden we je aan om je meteen in te schrijven!

Schrijf je nu in

Naar de cursus

Concreet

In een online cursusomgeving ga je in 7 weken door de hoofdstukken heen van het boek ‘Hoe word ik vervuld met de Heilige Geest’ van Willem Ouweneel. Elke week staat daar een nieuwe les en deze bevat:
– Een korte video van Willem Ouweneel
– Vragen bij de hoofdstukken uit het boek
– Vragen bij Bijbelgedeelten
– Een lied om te luisteren of mee te zingen
– Verdiepingsstof d.m.v. een extra preek of artikel
Geschatte studietijd per week: minimaal 2 uur. Je kunt dit verspreiden over de hele week.
Daarnaast is er een discussieforum waar je je vragen of opmerkingen kunt delen met je medecursisten en is er de mogelijkheid om gebed te ontvangen via Skype.

Bekijk de video van Willem Ouweneel

Kosten
Deelname aan de cursus is al mogelijk vanaf €7,50! Je hebt ook het boek ‘Hoe word ik vervuld met de Heilige Geest’ van Willem Ouweneel nodig om de cursus te volgen. Deze kan je meteen mee bestellen bij je inschrijving. We willen graag dat de cursus in principe betaalbaar is voor iedereen, en kiezen daarom voor deelname op giftenbasis.
Het richtbedrag dat de cursus eigenlijk kost is €40,- (excl. boek) maar zoals gezegd, deelname is op giftenbasis, want we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen.

Schrijf je nu in