Kringmateriaal bij het boek ‘Strijd in je denken’ van Joyce Meyer
You are here: Home \ Kringmateriaal bij het boek ‘Strijd in je denken’ van Joyce Meyer

OVERWINNING IN JE DENKEN

Kringmateriaal bij het boek ‘Strijd in je denken’ van Joyce Meyer

“We leven wel in deze wereld, maar vechten niet met de wapens van deze wereld. De wapens waarmee wij ten strijde trekken dienen niet ons eigen belang maar zijn er om met hun kracht bolwerken te slechten voor God. We halen spitsvondigheden neer en iedere verschansing die wordt opgetrokken tegen de kennis van God, we maken iedere gedachte krijsgevangene om haar aan Christus te onderwerpen “2 Korinte 10:3-5

Bekijk de preview

Bestel het Kringmateriaal>>

Deze tekst is de basis van het boek ‘Strijd in je denken’ van Joyce Meyer. Het boek geeft ontzettend veel nieuwe inzichten over hoe er een strijd gaande is in onze eigen gedachten. Er zijn al miljoenen boeken verkocht. Kennelijk is dit iets waar veel Christenen mee worstelen. Het is geen gemakkelijk boek en daarom hebben we er een Internetcursus bij gemaakt met vragen die je door het boek heen hielpen. Dat dit een belangrijk onderwerp is, zagen we in het feit dat wel 500 mensen meededen met deze cursus! Al snel kregen we het verzoek of we iets konden maken wat ook bruikbaar is voor een Bijbelkring of gespreksgroep. Het valt namelijk niet mee om deze strijd in je eentje aan te gaan. Daarom is vanaf nu beschikbaar: gespreksvragen voor 8-10 kringavonden, inclusief een handleiding voor de gespreksleider. Dit zijn de onderwerpen:
– Ons denken is een strijdtoneel
– Positief denken
– Denk na waar over je denkt
– Abnormaliteiten in ons denken
– Negativiteit in je denken
– Woestjnmentaliteiten (1)
– Woestijnmentaliteiten (2)
– Woestijnmentaliteiten (3)
Welk denkpatroon bepaalt jouw leven? Welke strategie gebruikt de satan om jouw gedachten op iets anders gericht te houden? Identificeer je valkuil en vecht ertegen met behulp van Gods Geest en van de mensen om je heen. Help en bemoedig elkaar en ga samen de strijd aan!

Bestel het kringmateriaal>>