Mindful met Jezus (Philip Troost)
You are here: Home \ Mindful met Jezus (Philip Troost)

Regelmatig loop ik gestrest te hollen en te draven, altijd een stukje dag tekort. Ik voel me verantwoordelijk voor van alles en nog wat, er is altijd nog wel iets dat moet. En dan nog dat woordje bang: bang om door de mand te vallen, bang om er niet bij te horen; bang voor afwijzing, bang niet aan mijn trekken te komen. Ik word steeds maar voortgedreven door stemmetjes in mij die me vertellen wat ik allemaal moet en wat kan gebeuren als ik niet…deze automatisch piloot zet zomaar de toon van mijn leven. Ik word geleefd in plaats van wat God mij gunt: dat ik leef!…..”

Mocht het bovenstaande je enigszins bekend voorkomen, dan is onze nieuwe cursus ‘Mindful met Jezus’ echt iets voor jou! Een Internetcursus bij het boek ‘Mindful met Jezus’ van Philip Troost. Nee, we zijn niet de kluts kwijt bij Bijbelstudie.net. We gaan niet zomaar iets ‘raars’ of ‘zweverigs’ of ‘iets van een andere religie’ op het programma zetten. Het is onze bedoeling om mensen wakker te roepen en stil te zetten bij hun manier van leven. En dan juist ook bij de Bron van het Leven, bij Jezus! In een wereld van hollen en burn-out , moet dit wel winst zijn. De inhoud van dit boek is bedoeld om jou  te leren je ogen te openen voor wat God wil doen in jouw leven. Hoe Hij je aandacht wil hebben voor een leven dicht bij Hem.  We hebben er een Online cursus bij gemaakt zodat je de inhoud van het boek, vragenderwijs, tot je kunt nemen en een begin kan maken om te leren hoe je leeft met aandacht.

Inschrijven.

Naar de cursus.

Bekijk de uitnodiging van Philip Troost

 

Concreet: We starten zaterdag 3 februari 2018 in een online cursusomgeving. In 9 weken ga je door de hoofdstukken heen van het boek ‘Mindful met Jezus’ van Philip Troost. Elke week staat daar een nieuwe les en deze bevat:
– Een korte video van Philip Troost met uitleg over het thema van de les
– Vragen bij de hoofdstukken uit het boek ‘Mindful met Jezus’
– Vragen bij Bijbelgedeelten
– Een lied om te luisteren of mee te zingen
– Verdiepingsstof d.m.v. een extra preek of artikel
Daarnaast is er een discussieforum waar je je vragen of opmerkingen kunt delen met je medecursisten en is er de mogelijkheid om gebed te ontvangen via Skype.

Inschrijven

Kosten:
Je hebt het boek ‘Mindful met Jezus’ van Philip Troost nodig om de cursus te volgen. Deze kan je meteen mee bestellen bij je inschrijving. We willen graag dat de cursus in principe betaalbaar is voor iedereen, en kiezen daarom voor deelname op giftenbasis.
Het richtbedrag dat de cursus eigenlijk kost is €40,- (excl. boek) maar zoals gezegd, deelname is op giftenbasis, want we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen.
Voor slechts €7,50 administratiekosten kun je daarom al meedoen, als je het boek al in de kast hebt staan. Doe je ook mee?