Gods stem verstaan (David de Vos)
You are here: Home \ Online cursussen \ Gods stem verstaan (David de Vos)

Een online cursus volgen is echt van deze tijd2016.David de Vos.Portret – je leest de vragen online, luistert naar preken online, communiceert met je docenten en medecursisten via allerlei digitale lijntjes…. Maar heb je er ook bij stilgestaan dat je ook zo ‘online’ kunt gaan met God? Door de komst van de Heilige Geest is er een rechtstreekse verbinding gelegd! Spreekt God dan echt? Ja dat doet Hij en David de Vos laat in zijn boek zien op welke manieren God dat doet.

Omdat het belangrijk is om hier echt mee bezig te gaan hebben we een Internet Bijbelcursus bij dit boekje gemaakt. In 5 weken tijd gaan we leren hoe God ook nu nog spreekt en ga je oefenen in het herkennen van Zijn stem.

 Naar de cursus

 

Concreet

In een online cursusomgeving ga je in 5 weken door de hoofdstukken heen van het boek ‘Gods stem verstaan’ van David de Vos. Elke week staat daar een nieuwe les en deze bevat:

BOEK.Gods-stem-verstaan– Een korte video van David de Vos
– Vragen bij de hoofdstukken uit het boek
– Vragen bij Bijbelgedeelten
– Een lied om te luisteren of mee te zingen
– Verdiepingsstof d.m.v. een extra preek of artikel
Geschatte studietijd per week: minimaal 2 uur. Je kunt dit verspreiden over de hele week.

Daarnaast is er een discussieforum waar je je vragen of opmerkingen kunt delen met je medecursisten en is er de mogelijkheid om gebed te ontvangen via Skype.

 

Kosten

Deelname aan de cursus is al mogelijk vanaf €7,50! Je hebt ook het boek ‘Gods stem verstaan’ van David de Vos nodig om de cursus te volgen. Deze kan je meteen mee bestellen bij je inschrijving. We willen graag dat de cursus in principe betaalbaar is voor iedereen, en kiezen daarom voor deelname op giftenbasis.
Het richtbedrag dat de cursus eigenlijk kost is €40,- (excl. boek) maar zoals gezegd, deelname is op giftenbasis, want we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen.

 Naar de cursus