Online cursussen
You are here: Home \ Online cursussen \ Online cursussen

Cursussen van bijbelstudie.net

Bijbelstudie.net biedt elk jaar een aantal Internet Bijbelcursussen aan. Van achter je eigen bureau thuis, met een laptop op de bank of met je I-pad in de trein, heb je dan de gelegenheid om, op eigen tempo en toch verbonden met medestudenten door heel Nederland,  meer te leren van de Bijbel en het leven met God.

het_verlangen_van_god_isbn_9789029723312_1_1402524152-188x188De Bijbelcursussen worden gemaakt aan de hand van een boek dat geschreven is door een Bijbelleraar of lerares. Zo gebruiken we boeken van Wilkin van de Kamp, Henk Binnendijk, Joyce Meyer, Martin Koornstra en Henri Nouwen.  De lessen zijn helemaal digitaal en via Internet, maar het boek krijg je thuis opgestuurd. Het doel van de cursus is om het onderwijs van de Bijbelleraar echt te laten landen d.m.v vragen, verdiepingsstof, extra Bijbelgedeelten om erbij te lezen en liederen om te luisteren of te zingen.

De cursussen worden gemaakt en begeleidt door Sue en Marja. Je kunt de vragen naar alle eerlijkheid beantwoorden want ze kijken de antwoorden niet na. Het is echt bedoeld om jou te laten nadenken over jouw eigen leven en relatie met God.

De cursus over de Heilige Geest met Willem Ouweneel is net afgelopen. Wil je weten wanneer je je weer kunt inschrijven voor deze, of voor een andere cursus? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief