Winnen voor de Koning (Martin Koornstra)
You are here: Home \ Online cursussen \ Winnen voor de Koning (Martin Koornstra)

Winnen voor de Koning!

“God is geen doe-het-zelver, Hij wil samen met ons aan de slag..” Martin Koornstra in ‘Winnen voor de Koning’.

In Zijn boek over David en Goliath, legt Martin Koornstra een zevental principes uit die ons kunnen versterken in onze strijd tegen geestelijke reuzen. Hij schrijft op zo’n toegankelijk wijze over zulke herkenbare zaken dat we jullie dit gedachtegoed van harte willen aanbevelen en versterken door een Internetcursus bij zijn boek te maken.

Het is geen cursus met een stappenplan naar overwinning, maar met lessen over hoe je in dit leven kunt omgaan met de teleurstellingen, de strijd en je angsten. Leer van David hoe jij jouw reuzen kan verslaan! Houd de nieuwsbrief in de gaten om te zien wanneer deze cursus weer start!

Concreet

In een online cursusomgeving ga je in 8 weken door de hoofdstukken heen van het boek ‘Winnen voor de Koning’ van MartinWinnen voor de koning Koornstra. Elke week staat daar een nieuwe les en deze bevat:

– Een korte video van Martin
– Vragen bij de hoofdstukken uit het boek
– Vragen bij Bijbelgedeelten
– Een lied om te luisteren of mee te zingen
– Verdiepingsstof d.m.v. een extra preek of artikel
Geschatte studietijd per week: minimaal 2 uur. Je kunt dit verspreiden over de hele week.

Daarnaast is er een discussieforum waar je je vragen of opmerkingen kunt delen met je medecursisten en is er de mogelijkheid om gebed te ontvangen via Skype.

Kosten

Je hebt het boek ‘Winnen voor de Koning’ van Martin Koornstra nodig om de cursus te volgen. Deze kan je meteen mee bestellen bij je inschrijving. We willen graag dat de cursus betaalbaar is voor iedereen, en kiezen daarom voor deelname op giftenbasis.
Het richtbedrag dat de cursus eigenlijk kost is €40,- (excl. boek) maar zoals gezegd, deelname is op giftenbasis, want we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen. Voor slechts €7,50 administratiekosten kun je daarom al meedoen, als je het boek al in de kast hebt staan.