Over ons
You are here: Home \ Over ons

Welkom op Bijbelstudie.net! Je kan hier terecht voor onderwijs over Bijbel waardoor je kan groeien in je relatie met God. ‘Ken de Bijbel en de Kracht van God’ (Matth. 22:29) is de visie waar Bijbelstudie.net voor staat.

We bieden met deze website een platform aan voor verschillende Bijbelleraren -en leraressen om hun onderwijs te verspreiden. Hiermee willen we niet alleen van één bepaalde stroming publiceren, maar juist van verschillende soorten geloofsgemeenschappen. De artikelen en studies zijn bedoeld als ondersteuning van jouw eigen bestudering van de Bijbel, met als doel om jouw relatie met God te verdiepen.

Maak kennis met het team van Bijbelstudie.net

Rolof MulderRolof Mulder

Rolof Mulder is de initiatiefnemer van deze website. Hij heeft Bijbelstudie.net in 2005 opgericht en heeft jaren lang de nieuwsbrief verstuurd naar onze abonnees. Op dit moment is hij vooral bezig met het leveren van mobiele ziekenhuizen aan ontwikkelingslanden en rampgebieden (www.hospitainer.com) maar hij blijft zijdelings betrokken bij Bijbelstudie.net

MarjaMarja Doppenberg

in 2011 kwam Marja Doppenberg samen met Sue Wierenga bij Bijbelstudie.net. Als afstudeerproject voor hun opleiding Godsdienst en Pastoraal Werk aan de Christelijke Hogeschool in Ede maakten zij een pilot voor een Internetcursus. Deze pilot liep zo goed (900 deelnemers) dat Sue en Marja vaker Internetcursussen gingen maken. Op dit moment coordineert Marja heel de website alsook de websites Aanbidding.net en Samenbidden.net. Voor vragen en opmerkingen kan je ook bij haar terecht via info@bijbelstudie.net.

Sue WierengaSue Wierenga

Sue Wierenga is dus ook al vanaf 2011 bij Bijbelstudie.net betrokken. Samen met Marja maakt en begeleidt zij de Internetcursussen. Ook schrijft zij geregeld een blog waarin ze je meeneemt naar  haar gedachten over bepaalde Bijbelgedeelten.

EricEric Mulder

Eric Mulder is al vanaf de start betrokken bij Bijbelstudie.net. Hij is verantwoordelijk voor de programmering en het onderhoud van de website.

TamaraTamara Grevers

Tamara Grevers is verantwoordelijk voor het vormgeven en het bouwen van deze website. We vinden dat ze dit erg mooi gedaan heeft! Lees meer over haar werk op www.4evrijdag.nl