Overwinning in je denken met Joyce Meyer en Wilkin van de Kamp.
You are here: Home \ Overwinning in je denken met Joyce Meyer en Wilkin van de Kamp.

Joyce MeyerHeb je net als vele andere miljoenen mensen wel eens last van zorgen, twijfel, boosheid of verwarring? Omdat dit je belemmert in je dagelijkse leven, verhindert het ook de groei in je geloofsleven! Wat zou het heerlijk zijn om echte vrede in je gedachten te hebben. Tijd voor de cursus ‘overwinning in je denken’! In deze Internetcursus gaan we leren dat er een strijd aan de gang is in ons denken en dat we in Christus de overwinning kunnen behalen! In die strijd kunnen we vooruitgang boeken door inzicht te verkrijgen in de tactieken die tegen ons gebruikt worden. We gaan ontdekken hoe:

– Je vrede kunt vinden en de stroom van gedachten kunt stoppen

– Je de waarheid inziet door juist te denken

– Je de geestelijke wapens effectief kunt gebruiken

– Je deze tactieken in kunt zetten tegen de 10 verschillende soorten ‘woestijnmentaliteiten’.

 

Ga naar de cursus

Concreet:

We starten zaterdag 31 oktober 2015 in een online cursusomgeving. In 8 weken ga je door de hoofdstukken heen van Joyce Meyers boek ‘strijd in je denken’. Elke week staat daar een nieuwe les en deze bevat:

– Een korte video van Wilkin van de Kamp met uitleg over het thema van de lesdownload

– Vragen bij de hoofdstukken uit het boek van Joyce Meyer

– Vragen bij Bijbelgedeelten

– Een lied om te luisteren of mee te zingen

– Verdiepingsstof d.m.v. een extra preek of artikel

Daarnaast is er een discussieforum waar je je vragen of opmerkingen kunt delen met je medecursisten en is er de mogelijkheid om gebed te ontvangen via Skype.

Kosten:

Je hebt het boek ‘Strijd in je denken’ van Joyce Meyer nodig om de cursus te volgen. Deze kan je meteen mee bestellen bij je inschrijving. We willen graag dat de cursus in principe betaalbaar is voor iedereen, en kiezen daarom voor deelname op giftenbasis.
Het richtbedrag dat de cursus eigenlijk kost is €40,- (excl. boek) maar zoals gezegd, deelname is op giftenbasis, want we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen.

Voor slechts €7,50 administratiekosten kun je daarom al meedoen, als je het boek al in de kast hebt staan. Doe je ook mee? Al meer dan 500 mensen gingen je voor!