Rust bij de Koning met Otto de Bruijne en Henri Nouwen
You are here: Home \ Rust bij de Koning met Otto de Bruijne en Henri Nouwen

HenriNouwenBen je toe aan vakantie? Heb je het idee dat alles en iedereen wat van je vraagt? Wat je situatie ook is, je bent deel van een drukke maatschappij. Je moet alles kunnen en overal bereikbaar zijn. Timemanagement cursussen geven je inzicht in hoe je je agenda beter zou kunnen indelen. Helaas geeft dat vaak niet meer ruimte, maar juist meer werkzaamheden die de lege gaatjes opvullen. Tijd om jezelf eens te bezinnen op de diepere lagen daarachter. Waar gaat het allemaal om? Waar leef ik voor? Zou het opnieuw kijken naar zulke vragen verschil in mijn leven kunnen maken? Waar kan ik de rust krijgen om de rest van mijn leven op orde te stellen?

Omdat er nog zoveel mensen met deze vragen worstelen, hebben we de cursus Rust bij de Koning gemaakt. Al meer dan 500 mensen hebben deze cursus gevolgd en er veel van kunnen leren. De filmpjes van Otto de Bruijne en de vragen die gesteld worden, laten jou zien waar jij voor leeft… Probeer eens tijd vrij te maken voor deze cursus die maar 4 weken duurt. We gaan a.d.h.v. het boek van Henri Nouwen ‘Een Parel in Gods ogen’ leren dat we vanuit een andere bron kracht kunnen halen; het besef dat we geliefde kinderen van God zijn en dat het feit dat ons ‘zijn’ voor God veel belangrijker is dan alles wat we willen presteren.

We starten zaterdag 21 november en je kunt deze cursus geheel individueel maken, thuis achter je computer. Maar je kunt ook je vragen en opmerkingen op het forum plaatsen en leren van anderen, of voor je laten bidden via Skype. De cursus wordt opnieuw begeleid door Sue en Marja.

Ga naar de cursus

Concreet:1001004011564868

  • Een Bijbelcursus van 4 weken.
  • Per week een les via internet met online vragen en filmpjes
  • Geschatte studietijd per week: minimaal 2 uur, je kunt dit verspreiden over de  gehele week

Cursusinhoud:

  • Leesmateriaal (Bijbel, boek van Henri Nouwen), wekelijks vragen die ingevuld moeten worden plus extra verdieping stof.
  • een forum voor het contact met medestudenten waarin je je vragen en opmerkingen kunt delen en met elkaar in gesprek kunt gaan.
  • Ook is er elke week een moment waarop je gebed kunt ontvangen via Skype

Kosten:

Je hebt het boek ‘Een parel in Gods ogen’ van Henri Nouwen nodig om de cursus te volgen. Deze kan je meteen mee bestellen bij je inschrijving. We willen graag dat de cursus in principe betaalbaar is voor iedereen, en kiezen daarom voor deelname op giftenbasis.
Het richtbedrag dat de cursus eigenlijk kost is €40,- (excl. boek) maar zoals gezegd, deelname is op giftenbasis, want we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen.

Voor slechts €7,50 administratiekosten kun je daarom al meedoen, als je het boek al in de kast hebt staan. Doe je ook mee?

Schrijf je in voor de cursus