Verslaafd aan goedkeuring (Joyce Meyer)
You are here: Home \ Verslaafd aan goedkeuring (Joyce Meyer)

Maar hoe u of een menselijke instelling over mij oordeelt interesseert me niet, en hoe ik over mezelf oordeel telt evenmin.‘ Paulus in 1 Korinthe 4: 3

Met deze cursus gebruiken wij het boek van Joyce Meyer, “Verslaafd aan goedkeuring” . Met een mix van vragen die je bij zowel het boek als bij verschillende Bijbelgedeelten stil laten staan. Ook stellen we vragen die je dwingen om in de spiegel te kijken en we hopen en bidden dat je ogen open zullen gaan voor de vrijheid die je mist en dat je echt je behoefte iedereen te behagen gaat overwinnen.

Concreet:
In een online cursusomgeving ga je in 8 weken door de hoofdstukken heen van Joyce Meyers boek ‘Verslaafd aan goedkeuring’. Elke week staat daar een nieuwe les en deze bevat:
– Een korte video van Sue en Marja met uitleg over het thema van de les
– Vragen bij de hoofdstukken uit het boek van Joyce Meyer
– Vragen bij Bijbelgedeelten
– Een lied om te luisteren of mee te zingen
– Verdiepingsstof d.m.v. een extra preek of artikel
Daarnaast is er een discussieforum waar je je vragen of opmerkingen kunt delen met je medecursisten en is er de mogelijkheid om gebed te ontvangen via Skype.
Geschatte studietijd per week: minimaal 2 1/2 uur. Je kunt dit verspreiden over de hele week.

Kosten:
Je hebt het boek ‘Verslaafd aan goedkeuring’ van Joyce Meyer nodig om de cursus te volgen. Deze kan je meteen mee bestellen bij je inschrijving. We willen graag dat de cursus in principe betaalbaar is voor iedereen, en kiezen daarom voor deelname op giftenbasis.
Het richtbedrag dat de cursus eigenlijk kost is €40,- (excl. boek) maar zoals gezegd, deelname is op giftenbasis, want we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen.
Voor slechts €7,50 administratiekosten kun je daarom al meedoen, als je het boek al in de kast hebt staan.

Wil je weten wanneer we deze cursus opnieuw online zetten? Houd dan deze website, onze Facebookpagina en de nieuwsbrief in de gaten!