Wie je bent in Christus (Wilkin van de Kamp)
You are here: Home \ Wie je bent in Christus (Wilkin van de Kamp)

Wie_je_bent_in_Christus‘Niet wat jij denkt, voelt of doet bepaalt jouw identiteit, maar wat Jezus – het Lam van God- voor jou heeft gedaan! Op grond van jouw relatie met Jezus ben jij volkomen door God geaccepteerd.’

Wat een geweldig nieuws is dit! Jouw identiteit in Christus in onverwoestbaar; niemand kan er iets van af doen of aan toevoegen. Hoe je je ook voelt, wat mensen ook over jou zeggen, wie jij bent in Christus staat vast!

Wilkin van de Kamp heeft een prachtig boekje geschreven met 40 waarheden over wie jij mag zijn in Christus. Omdat dit zo’n belangrijk onderwerp is hebben we er een Internetcursus bij gemaakt waarin je hier zelf mee aan de slag kunt.

 Naar de cursus

Concreet

In een online cursusomgeving ga je in 6-7 weken door de hoofdstukken heen van het boek ‘Wie je bent in Christus’ van Wilkin van de Kamp. Elke week staat daar een nieuwe les en deze bevat:

– Een korte video van Wilkin van de Kamp
– Vragen bij de hoofdstukken uit het boek
– Vragen bij Bijbelgedeelten
– Een lied om te luisteren of mee te zingen
– Verdiepingsstof d.m.v. een extra preek of artikel
Geschatte studietijd per week: minimaal 2 uur. Je kunt dit verspreiden over de hele week.

Daarnaast is er een discussieforum waar je je vragen of opmerkingen kunt delen met je medecursisten en is er de mogelijkheid om gebed te ontvangen via Skype.

 Naar de cursus

Kosten

Je hebt het boek ‘Wie je bent in Christus’ van Wilkin van de Kamp nodig om de cursus te volgen. Deze kan je meteen mee bestellen bij je inschrijving. We willen graag dat de cursus in principe betaalbaar is voor iedereen, en kiezen daarom voor deelname op giftenbasis.
Het richtbedrag dat de cursus eigenlijk kost is €40,- (excl. boek) maar zoals gezegd, deelname is op giftenbasis, want we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen.

Onderstaand de uitnodiging van Wilkin voor deze cursus. Houd de nieuwsbrief in de gaten om te zien wanneer we weer starten.